SEAT Randers

Hvis uheldet er ude er det dig, der bestemmer

Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. SEAT Randers pladeværksted er godkendt af SEAT fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en special uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

SEAT Randers er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens foreskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Lånebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet, stiller vi en lånebil til rådighed mens du venter på, at din bil bliver færdig. Og du kan for et mindre beløb frikøbe selvrisikoen på lånebilen.

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Kontakt os på 88 33 20 00 og få gode råd med på vejen.