SEAT Randers

Autoriseret SEAT Service - med Prismatch

Det er altid en god idé at vælge en autoriseret SEAT Servicepartner, når din bil skal til service. Få de vigtigste grunde her.

Når du sender din SEAT til service hos os, kan du være sikker på, at den er i gode hænder, og at vi udfører de nødvendige reparationer efter fabrikkens forskrifter - hverken mere eller mindre.

En SEAT er en højteknologik køremaskine med masser af teknik, elektronik og assistentsystemer, som i dagligdagen betyder ekstra komfort, bedre køreegenskaber og høj sikkerhed. Derfor efteruddanner vi vores mekanikere løbende med 3-4 årlige kurser, så de er opdateret med den seneste viden om netop din SEAT.

God service behøver ikke at koste ekstra

Det skal ikke koste dig mere at passe godt på din SEAT. Derfor har vi SEAT Prismatch, hvor vi matcher prisen på et tilsvarende service hos et lokalt uautoriseret værksted. På den måde får du tryghed for både den bedste kvalitet og den rigtige pris.

Mere om SEAT Prismatch

Din bil bliver automatisk opdateret

Når din bil er til service hos os, tjekker vi for en ordens skyld at den er 100% opdateret. Det sker via en online-forbindelse direkte til SEATs hovedkvarter i Barcelona. 

17614a1c-9d04-4414-af30-6798fbcdbf43_637369652609946511.jpg

På den måde får du glæde af den nyeste udvikling af SEATs produkter, selvom din bil blev leveret for et stykke tid siden.

SEAT Vejhjælp følger med i købet

Fra det øjeblik du køber din nye SEAT, har du alle fordelene ved SEAT Vejhjælp i op til 10 år. Du får SEAT Vejhjælp helt automatisk efter et service hos os. Også selvom du skulle have været os "utro" på et andet værksted før dit seneste besøg. 

Mere om SEAT Vejhjælp

Når skaden er sket er det dig, der bestemmer

Hvis uheldet er ude og du får en skade på din SEAT, er det ikke ligegyldigt hvilket værksted du vælger. Selvom forsikringsselskabet anviser et billigere uautoriseret værksted, har du stadig ret til at vælge vores specialister. Vores mekanikere er specialuddannede til at sikre bilens fabriksgaranti fastholdes, at køreegenskaberne bevares, og at der ikke opstår rustproblemer efter en skade.

Opstår der et stenslag eller en anden glasskade, er det også klogt at lade os udbedre skaden. Hvis der fx er indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer indbygget i forruden, er det vigtigt at den udskiftes med en original.

Mere om SEAT Service

Book tid på værkstedet