SEAT Randers

Vi holder åbent med respekt for Coronavirus.

Vi er fortsat klar til at hjælpe vores kunder – med respekt for Coronavirus

i følger de regionale retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Det betyder, at det ikke vil være muligt at besøge os i perioden fra d. 25. december t.o.m. d. 17. januar 2021. Værkstederne holder åbent som normalt, så du stadig kan aflevere din bil på værkstedet. 

Selvom det ikke er muligt at besøge os, vil det fortsat være muligt at være i kontakt med os digitalt og telefonisk. Du kan bl.a. booke en salgsrådgiver, hvilket du kan læse mere om her.

Bemærk at det er påkrævet, at der bæres mundbind

Kunde på værkstedet
Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som eksempelvis:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • Afhentning og levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os på tlf. eller mail.

Afhentning af ny eller brugt bil
Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig, at en sælger via video på mobilen gennemgår bilen lidt dybere. Når den nuværende Coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen.

Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Hør mere om mulighederne på tlf. eller mail.

Book en digital rådgiver

Det vil i perioden for den midlertidige nedlukning 25. december – 17. januar 2021 ikke være muligt at kigge på eller prøvekøre nye biler.

Alle modeller kan opleves i vores digitale univers og har du ønske om yderligere information om biler etc. vil det være muligt at booke en digital rådgiver.

Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.