SEAT Randers

Danmarkspremiere på ny SEAT Arona 6.-7. januar

Årets Bil i Danmark 2018 kan nu opleves til Danmarkspremieren hos den lokale SEAT-forhandler i weekenden 6.–7. januar. SEAT Arona byder på rendyrket køreglæde, et friskt design og komfort i særklasse - og så til yderst attraktive priser.

Vi glæder os meget til at introducere den nye SEAT Arona til vores kunder i weekenden udtaler SEATs Direktør Jesper Stoltenberg Mathiessen og fortsætter: Arona er en bil som passer til de fleste af vores kunder og byder på et attraktivt design, en lang række individualiseringsmuligheder samt det spanske mærkes sportslige DNA med dynamik og finesse. Det er en bil, som er nem at komme ind i og ud af – og så har den endda også god plads til bagage.

Den nye SEAT Arona er blevet rost af de danske motorjournalister, har vundet en stor test i Bilmagasinet mod sine nærmeste konkurrenter og kunne ikke mindst løbe med titlen som Årets Bil i Danmark 2018. SEAT Arona er nu klar til også at overbevise danskerne om sine gode køreegenskaber, høje sikkerhedsniveau, friske design og ikke mindst den skarpe pris. SEAT Arona fås fra 169.900kr.

Vind et rejsegavekort til Arona på Tenerife eller en gavekurv med spanske delikatesser

Langt de fleste SEAT-modeller er opkaldt efter spanske byer eller områder og det gør sig også gældende for den nye SEAT Arona, som er opkaldt efter en region på Tenerife. For at fejre den nye SEAT Arona, så udlodder SEAT 1 stk. rejsegavekort til en værdi af 25.000kr. til all-inclusive hotel nær Arona på Tenerife, blandt alle, som prøvekører en SEAT-model i januar måned. Og som en ekstra konkurrence udlodder alle SEAT-forhandlere en gavekurv med spanske delikatesser blandt alle, der prøvekører en SEAT-model til premieren 6.–7. januar.

Se konkurrencebetingelser på seat.dk/modeller/arona/premiere


Tag hele familien med til danmarkspremieren og oplev den nye Arona hos den lokale SEAT-forhandler i weekenden 6. -7. januar fra klokken 11 til 16.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk